Tisztelt Blogolvasó Választó!

Mi, akik már annyi mindenen túlfutottunk, úgy döntöttünk, itt az idő. Meg kell próbálnunk, jussunk be mi is a Parlamentbe, mer' ott "óccsó" a kávé!  (A gazdasági válság miatt már az Ambrós kávé is 20 forinttal drágább lett. Ez a helyzet olyan, mint Koplárovics a Manchester ellen: tarthatatlan!) De ehhez program is kell, és miután a Lepkevári Ödön és Kapszlakovszkics Tivadar által végzett fel(es)mérés szerint van esélyünk, úgy döntöttünk, nekivágunk! Öveket bekapcsolni, zsebkendőt elő, és tessék:

Mit adhatunk MI?

Nem, nem ez a kérdés (Szerencsétlen Hülyék) Tisztelt Polgárok! A kérdés az, hogy mennyit áldoznának még mindig Önök erre a diplomáci(c)a nevű piramisjátékra, aminek a csúcsán végre MI ülhetnénk. Megbecsülés, elismertség, önbizalom - mi ezeket nyerjük (= pénz), Önök pedig őszintén megkapják tőlünk azt, amire (semmi szükségük) mindig is vágytak, de nem merték kimondani: túlóra, növekvő közüzemi számlák (romló szolgáltatás), téli hideg, nyári aszály, májusi eső vagy hűségpartnerségi program keretén belül bármelyik felcserélhető aranyérre.

A teljes program: 1. rész

Közlekedésre vonatkozó terveink:

Kiszámítható vasúti közlekedést! Egyszerűen felháborító, hogy Európa közepén még mindig nem elérhető interneten a Hullámvasút menetrendje! BKV-sztrájkok idején szabad lovaglási engedély a belvárosban (erre az időszakra természetesen minden kedves Horthy vezetéknevű választópolgárt kitiltunk a fővárosból - csak a biztonságosság, a miheztartás és hatalmunk megdönthetetlensége végett), legeltetési lehetőség a nagyobb parkokban, és repülési engedély megadása minden magánhelikopternek, hogy senkinek ne kelljen otthon maradni.

Expanziós terveink:

A program vonatkozó részének kidolgozását Bütyürögi Aladár szakértelmére bíztuk, mivel ő korábban több sikeres kereskedelmi szálláshelyet is üzemeltetett, nevét több település is őrzi, melyet szintén tehetséges felmenői alapítottak (Bütyürgö, Szálláshely és Bütyürügöszálláshely), majd szakítva családja letelepedési szokásaival mára már tanácsadásra adta a fejét. Ő és igenis komoly tudósaink vizsgálják a magyar őstörténetet, különös tekintettel a turáni népek Kr. előtti 150-ben lefolyt konferenciájának dokumentációs anyagát, amiben a magyarok ígéretet kaptak egy majdani állam megalapítására a mai Horvátország és Szlovénia területén. Nos mi ősi jussunkért először az ENSZ az EBESZ és az EU különböző fórumait fogjuk felhasználni érvelve amellett, hogy csak tankolni áltak meg ősatyáink Magyarországon, eredeti célunk a fent említett ám a térképen lentebb lévő két ország volt. Szerencsétlenségünkre közbeszólt, hogy akkor rendezték a "Ki a nagyobb szittya" című korabeli tv-s vetélkedőt, és természetesen a "Ki a nagyobb szittyós" alkategóriában a magyarokat a zsűri és a nézők egyöntetű szavazatai után gyakorlatilag örökös bajnokokká avatták. Eleinte csupán pár száz évet maradtunk volna józanodni, most meg már, bő ezer év után mennénk végre, no!

Nyugdíjasok:

Imádjuk Önöket, Maguk az ország reménye, Önök a tudás kiapadhatatlan kútfői! Ezért visszahozzuk a Dallast, a Szomszédokhoz újabb 15 évadot forgatunk. (A kiflik árának drasztikus emelésén méltatlankodó Lenke nénit alakító Komlós Jucival már meg is kötöttük a szerződést. Férjét a fiatalítás jegyében Fenyő Iván játssza majd, és taxisofőr helyett az új idők szavát hallván pénzügyi adósságkezelőként fog dolgozni, ali(j)as behajtó lesz.) Száműzzük a (fantasztikusan jó) csihi-puhi akciófilmeket, a stadionokban betiltjuk a "Nyugdíjasok szurkoljatok" című rigmust. Nekünk Önök a legfontosabb közönség! (-Bakker, vannak vagy 3 millióan és csak nő a számuk! Majd átverjük őket, nem árulunk többet Cavintont, így le se bukhatunk! -Rendben, remélem ezt a mobiltelefonbeszélgetést nem rögzítik! - Én is remélem!) Önök azok, ó igen Önök, akik ezt az országot így... adták nekünk... így örökül... Szóval örülünk...Talán legyen elég ennyi!

A többi pártnak pedig odadobjuk a kesztyűt és ezt üzenjük: NESZTEK!

TERMÉSZETESEN EZ PROGRAMUNK HANGYÁNYI RÉSZE. NEKÜNK AZONBAN TI VAGYTOK A LEGFONTOSABB KÖZÖNSÉG. VÁRJUK KONKRÉT KÉRDÉSEITEKET KOMMENTEKBEN, MELYEKET IGYEKSZIK SZAKÉRTŐI CSAPATUNK MINÉL HAMARABB MEGVÁLASZOLNI!